Dode en gewonden in verkeer Drenthe

zaterdag 5 oktober 2013

Erm/Orvelte - Bij twee ernstige verkeersongelukken in de nacht van vrijdag op zaterdag in Drenthe is een 22-jarige automobilist om het leven gekomen en liepen drie jongeren zeer ernstig letsel op.

Rond kwart voor twee raakte de 22-jarige uit Zwartemeerafkomstige automobilist op het Horstingerend, de provinciale weg N376, bij Ermin een bocht de controle over het stuur kwijt. De auto botste op twee bomen. Debestuurder overleed op de plek van het ongeluk. Een 18-jarige voorbijganger uitRoswinkel die hulp wilde verlenen, liep een slagaderlijke bloeding op toen hijeen ruit van de auto insloeg. De 18-jarige werd per ambulance naar hetziekenhuis in Emmen vervoerd. Het is nog niet duidelijk waardoor de automobilistde macht over het stuur kwijt raakte. De N376 was vanaf de afrit met de N34geruime tijd voor het verkeer afgesloten.

Drie zwaargewonden

De drie zwaar gewonden, twee jongens van 15 en 17 jaar uitSchoonoord en de eveneens uit Schoonoord afkomstige 18-jarige vermoedelijkebestuurder, zaten in een auto die kort voor middernacht op de Wezuperweg bijOrvelte van de weg raakte en tegen een boom botste. Een van de inzittenden zatbekneld in de restanten van de wagen en moest door de brandweer worden bevrijd.De drie inzittenden werden met zeer ernstig letsel naar ziekenhuizen in Zwolleen Groningen vervoerd. Bij de hulpverlening werden onder meer traumahelikoptersingezet. Ook bij dit ongeluk doet de politie onderzoek naar de toedracht.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Emmen | 112 alarmeringen Emmen | Goedkoop Tanken in Emmen | Supermarkten in Emmen | Weerbericht Emmen