Emmen | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Aanhouding in zaak kofferbakmoord

moord / doodslag

Emmen - De politie heeft dinsdag 13 februari een 39-jarige man uit Emmen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Ralf Meinema. Hij is in zijn woning aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Sinds 31 maart 2017 doet de politie onderzoek naar de gewelddadige dood van de toen 31-jarige Ralf Meinema uit Klazienaveen. Hij werd die ochtend dood in de kofferbak van zijn auto aangetroffen. De auto lag half in het Stieltjeskanaal tussen Coevorden en Zandpol.

Hulp publiek

Vorige week riep de politie opnieuw de hulp van het publiek in voor deze zaak. Zo werd via politie.nl, social media en Opsporing Verzocht gevraagd om informatie en om antwoorden op concrete vragen. Dat leidde tot enkele tientallen tips. Alle binnengekomen informatie heeft in combinatie met het rechercheonderzoek geleid tot de aanhouding van vandaag. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Tips

Meer informatie is nog altijd welkom. Wellicht is de stap naar de politie kleiner nu er iemand is aangehouden. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Mensen met relevante informatie kunnen zich op verschillende manieren melden bij de politie:

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=lK4Hc-DNrjw

Soortgelijke berichten

Aanhouding na verkeersconflict
Venlo

Aanhouding na steekincident
Nijmegen

Opnieuw aanhouding in ontvoeringszaak
Tilburg

Agente mishandeld bij aanhouding
Vlissingen

Derde aanhouding schietpartij Oude Engelenseweg
Shertogenbosch

Aanhouding voor overval COOP supermarkt
Tiel

Nieuwe aanhouding voor overval op reisbureau
Roermond

Politie schiet bij aanhouding agressieve man
Renkum

Eerste aanhouding in onderzoek mishandeling Eurocircuit
Valkenswaard

Schoten gelost bij aanhouding man met vuurwapen
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio