Emmen | straatinfo

drugs politie meldingen

Zes mannen aangehouden in harddrugs onderzoek

drugs

Emmen - De politie heeft vrijdag zes personen aangehouden in een drugsonderzoek. Zij worden verdacht van het produceren van en handelen in harddrugs. De verdachten zijn aangehouden in Amsterdam, Emmen en Westerbork.

De politie heeft vrijdag huiszoekingen verricht op diverselocaties in Groningen, Westerbork en Emmen. Het gaat om panden aan de Hagedoorn,de Nijkampenweg en Oude Roswinkelerweg in Emmen en om panden aan de Zandhoeklaanin Westerbork en aan de Paterswoldseweg in Groningen.

Er zijn diverse goederen aangetroffen en in beslag genomen. Hetgaat om tienduizenden XTC pillen, hennepplanten en andere kleinere hoeveelhedenharddrugs. Daarnaast zijn apparaten (waaronder een machine om tabletten temaken) en grondstoffen aangetroffen die gebruikt worden voor de productie vanharddrugs. Bovendien heeft de politie meerdere auto?s en enkele duizenden euro?saan contant geld in beslag genomen. De politie heeft sterkte aanwijzingen dateen deel van de handel bestemd was voor het buitenland.

De verdachten zijn in verzekering gesteld. Het gaat om een62-jarige man uit Emmen, een 39-jarige man uit Emmen, een 33-jarige man uitEmmen, een 26-jarige man uit Emmen, een 27-jarige man uit Groningen en een53-jarige man Westerbork.

Het onderzoek is in volle gang. Meerdere aanhoudingen wordenniet uitgesloten.

Soortgelijke berichten

Aanhoudingen in drugsonderzoek
Enschede

Zeven aanhoudingen in onderzoek naar verdovende middelen
Leiden

Verdachten aangehouden na drugsonderzoek
Zwolle

Zeven aanhoudingen voor drugsbezit en ?handel
Leeuwarden

Politie houdt 21 verdachten aan tijdens langdurig drugsonderzoek
Zwolle

Steenbergenaar verdacht van drugs dealen
Udenhout

Man aangehouden voor overtreding horecaverbod
Leeuwarden

Aanhoudingen voor drugshandel
Rotterdam

Man aangehouden voor bezit harddrugs
Zwolle

Jongen aangehouden met harddrugs
Schagen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio